tiistai 12. huhtikuuta 2016

Tuhannen euron escort

Tuntuu todella kummalliselta, että kaappini pohjalla lojuu 1000 euroa ylimääräistä käteistä.

En yleensä jaksa vaivautua laskemaan seteleitä, vaan käytän niitä hetken mielijohteesta miten sattuu ja yritän vain pitää huolta, ettei rahakätköni missään välissä pääse kokonaan loppumaan. 

Oli jotenkin todella positiivinen yllätys nähdä, että mulla oli reilusti yli tonni siitäkin huolimatta, että olen ostanut uusia kenkiä, kodinkoneita ja sisustustavaroita sen ihmeemmin ajattelematta. Ruokakaupasta mukaan on tarttunut jättikatkarapuja, saaristolaislimppua ja pensasmustikoita. Ruokavalio meni samantien uuteen uskoon, kun kaupassa ei enää tarvinnut tuijottaa kilohintoja.

Kun työharjoitteluni loppuu huhtikuun lopussa, pystyn tekemään duunia entistäkin enemmän ja ottamaan asiakkaita vastaan myös aamupäivisin. Veikkaan, että ehdin ottamaan hampaidenvalkaisun ja ostamaan täydellisen parvekekaluston ennen kuin lähden Eurooppaan lomailemaan. Rahasta ei tule olemaan puutetta, joten lomailen viiden tähden allashotelleissa mieluummin kuin ränsistyneissä motelleissa. Junailu saa luvan vaihtua lentomatkojen vaivattomuuteen. Tienaan kuitenkin silmänräpäyksessä yhden lentolipun hinnan.

Tänään otin vastaan erään mun vakkareista, joka tuttuun tapaansa maksoi kiltisti sievoisen summan seteleitä ja sen lisäksi toi mulle ystävällisesti kookosöljyä kaupasta, kun omani oli päässyt loppumaan aikaisemmin sillä viikolla. Sitten hän hieroi mun kipeitä takareisiä ja selkää pehmeästi yli puoli tuntia. Mä kehräsin kuin kissa. Ja ihmettelin hiljaa pääni sisällä, miksi helvetissä tienaan satoja euroja siitä, että mua hierotaan? Munhan tässä ois pitänyt seteleitä heitellä jollekin niin mahtavasta käsittelystä!

Tottakai tapaaminen päättyi seksiin, kuten aina, mutta jalkajumeista ei ole enää tietoakaan.
Ihan hyvä päivä tänään siis. Mitäs sinne kuuluu?

Ei kommentteja: