maanantai 9. toukokuuta 2016

Voi, te viattomat tytöt


Mulla on ollut aivan helvetin hyvä viikko.

Laskin juuri viimeisen neljän päivän aikana kertyneen palkkani, enkä voinut estää itseäni hymyilemästä. Olen tienannut melkein 1300 euroa! Hah! Jos jatkaisin tähän malliin, mulla voisi olla kymppitonni kuun lopussa (mutta ehkä asetan realistiseksi tavoitteeksi mieluummin viisi tonnia, niin ei mene paikat ihan rikki :D) Ajatella, että tämä rahanippu kourassani on saman verran kuin joku onneton tienaa koko kuukaudessa. Se on oikeastaan saman verran, mitä minäkin saisin, jos tekisin "oikeita töitä". Onneksi en tee.

Laitan tässä kuussa tienaamani rahat säästöön lippaaseen ja vien ne pankkiin toukokuun lopussa Interrail-reissuani varten. 1300 eurolla voi elää jo aika leveästi viikon tai kaksi Keski-Euroopassa. Hauskaa! Siitä matkasta tulee varmasti aivan uskomaton kokemuksien ja seikkailujen tornado, joka ei yksinkertaisesti olisi ollut mahdollinen ilman tätä uutta hauskaa työtä!

Kävin tällä viikolla hesburgerissa syömässä soijatortillan. Katselin hieman säälivin silmin reipasta asiakaspalvelutyttöä, joka noukki ranskalaisia lattialta ja pyyhki ketsuppitahroja valkoisilta pöydiltä. Tuli omituinen olo. Aivan älytöntä, että tuo ahkera, kiva tyttö tuossa joutuu tekemään aivan saatanasti duunia, että saa maksettua edes vuokransa, ja minä haukottelen maireasti pehmeällä sängyllä, kallistan selkääni viettelevästi kuin kissa ja tienaan small talkista ja keimailevasta hymystä monta sataa tunnissa.

Maksan vuokrani kiltisti.
Ja sen jälkeen mietin mitä tekisin sillä ylimääräisellä tonnilla.
Kun samaan aikaan se hesburgerin asiakaspalvelutyttö laskee kotona kolikoita ja miettii, onko tänään varaa mennä ystävän kanssa ulos syömään, jotta joku muu kerrankin noukkisi se likaiset haarukat hänen edestään.

Universumi on todella outo.

Ei kommentteja: