maanantai 28. maaliskuuta 2016

Mistä kaikki alkoi...


                             Tuhannen dollarin tyttö



Haluaisin, että tarinani alkaisi jotenkin mielenkiintoisemmin. Haluaisin, että sillä olisi koskettava alku ja riipivä loppu, mutta en oikeastaan ole niin sentimentaalinen ihminen.

Tämä tarina ei ala siitä, että olisin jotenkin raukka, ja että mun olisi pakko myydä pillua että selviäisin tässä julmassa yhteiskunnassa, vaan siitä, että eräs päivä minä vain avasin oveni miehelle, jolla oli musta nahkatakki ja taskussaan tukollinen punaisia seteleitä.

Tarina alkaa niinkin simppelisti, hetkellisestä hulluudesta.

Ensimmäisenä työpäivänäni tapasin kaksi asiakasta. Sovin treffit samalle päivälle, vastattuani ensin neljäänkymmeneen sähköpostiviestiin.

Avasin kotini oven niin ikään rohkeasti näille tuntemattomille miehille. Heillä oli yllättävän ystävälliset silmät ja huoleton, liki arkinen asenne tapaamiseen. Opin hyvin äkkiä omaksumaan tuon saman huolettomuuden, koska itseasiassa itsensä myymisessä on kyse paljon pienemmästä ja arkisemmasta asiasta kuin mitä se paasaava kukkahattutätijoukko teille yrittää väittää.

Ensimmäinen mies saapui alkuillasta. Hän lämmitteli pitkään, suuteli pehmeästi, nai lyhyesti. Hän oli valmis kahdessakymmenessä minuutissa. Lauettuaan kondomiin mies puki tyytyväisenä päälleen ja katosi rappukäytävään.

Toinen mies saapui myöhään illasta. Hän sääti hetken tussuni kimpussa mitä ihmeellisimmissä asennoissa, kunnes heitti lastit naamalleni ja rupatteli viimeiset viisi minuuttia mukavia sängyn laidalla istuen.

Vuorokauden päästä tuijotin keittiön pöydälle kaatamaani setelikasaa epäuskoisin silmin. Tuntui melkein absurdilta, että olin kerännyt niin valtavan määrän käteistä niin lyhyessä ajassa ja vähällä työllä. Hypistelin satasia sormieni välissä ja hymyilin kuin hullu ajatellessani, mitä kaikkea voisin ostaa. En enää kituisi opiskelijabudjetin armottomassa askeettisuudessa.


Piilotin setelit peltirasiaan ja menin nukkumaan. Ei siinä sen kummempaa.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Heips Nelli!
Olisin itsekkin kiinnostunut ilotytön hommista, mutta en tiedä mistä aloittaa... Voisinko saada muutamia vinkkejä alkuun pääsemiseen?
Terkuin Norian <3

Anonyymi kirjoitti...

Hei Nelli,

Vähän samantapainen kysymys kuin Norian jättämä kommentti. Tyttöystäväni kanssa on ollut puhetta jos hän alkaisi tekemään keikkaa. Ei ole aiemmin myynyt itseään, mutta miehistä on paljon ennestään kokemusta. Mitä asioita pitäisi ottaa huomioon kun tämän aloittaa? Seurusteletko itse tällä hetkellä?
Miten mieltä olet parisuhteen ja prostituution yhteensovittamisesta? Olisi todella hienoa jos kerkeäisit/haluaisit opastaa asiassa, vaikka mailitse osoitteeseen prominse@luukku.com